Videos of Module7 are not playing it just displays Starting webex in browser after providing password | Selenium Training|Java|WebDriver|TestNG|Frameworks|Videos

Selenium Training Forum

Videos of Module7 are not playing it just displays Starting webex in browser after providing password

S
sridhar Post on 07/10/2018

i am not able to watch Module7 videos and after provding password..it just goes to indefeinte processing & shows as Starting Webex but webex nevers launches & video never plays..attached screenshot for reference. please look into it ASAP

D

Instructor

demo Reply on 11/10/2018

Ok now
?

S
sridhar Reply on 11/10/2018

Hi Ashish,
I am still facing same issue and As i said, i am facing with few other module8,9. there was query raised for Modul8,9 but query is closed though issue is not resolved. it's fine for Testng framework module. please look inot it ASAP. i am totally blocked with it and due to it i am unable to proceed to framework videos.
-THanks,
   Sridhar

S
sridhar Reply on 11/10/2018

Hi Ashish,
few days back, MOdule 23 was working fine but even it is not playing videos.
-THanks,
   Sridhar

S
sridhar Reply on 11/10/2018

Hi Ashish,
Another query if any video is played once or completed, cant we play again? it is playing for few modules[mod4-part1] and it is not playing for few other modules[mod7, Mod8 & Mod 9]
-Thanks,

R
rakeshjain.1 Reply on 13/10/2018

I am also not able to play videos.

D

Instructor

demo Reply on 16/10/2018

Please upgrade your windows
Its because of a latest update from microsoft
Use windows 10
You can contact us if you want home edition of win 10